skip to Main Content
usa-1249880_1280

Gespecialiseerd in webdesign

KBP Webdesign is gespecialiseerd in webdesign, zoekmachine optimalisatie, Google Ads en social media marketing. Wij onderscheiden ons van andere bedrijven in deze branche, omdat wij maatwerk leveren. Bij ons komt u niet snel een zelfde soort website tegen. Wij gaan namelijk eerst uitvoerig met u in gesprek. Wat wilt u uitstralen met uw bedrijf? Wat zijn de kernwaarden voor uw zaak? Welke look & feel wilt u dat de website ademt? Wij luisteren aandachtig naar uw antwoorden op deze vragen, zodat wij een topresultaat kunnen creëren.

Onze achtergrond

Wat ons deed besluiten te beginnen met KBP Webdesign? Wij zochten naar een bedrijf dat websites kon creëren. Niet voor onszelf, maar voor een kennis die een online kledingzaak wilde starten. We begonnen enthousiast aan onze zoektocht, maar kwamen alleen maar bedrijven tegen die standaard formats aanboden. “U kunt kiezen uit drie verschillende opties en 20 kleuren”. Dat ging er bij ons dus niet in. En bij onze kennis evenmin. Wij wilden maatwerk. Wij wilden niet gebonden zijn aan restricties in design. Daarom begonnen wij zelf maar met KBP Webdesign. Met succes! Inmiddels zijn we ook gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie, social media marketing en Google Ads.

Maak kennis met ons

Bent u benieuwd naar hoe wij u kunnen helpen aan een mooie website en een betere vindbaarheid? Maak dan een afspraak met ons. Wij hanteren een persoonlijke aanpak, dus gaan graag uitvoerig met u in gesprek over webdesign, social media marketing, zoekmachine optimalisatie en Google Ads!

Back To Top